Tornem a desfilar (al bloc)

Fa un mes que no s’actualitzava aquest bloc. Mea culpa. 
A vegades cal aturar-se, agafar empenta i forces després de tant de temps. 
Així que, benvinguts, benvingudes. Tornem a desfilar de nou per aquí. Que en realitat no m’he aturat, entre articles de sanitat i farmàcia. Us deixo una fotografia que vaig fer a la desfilada “Alta Moda”, de l’Associació de Comerciants de la Part Alta a les escales de la Catedral de Tarragona, a La Vanguardia, i unes quantes més a l’apunt “En Tarragona hay moda, pero no te olvides de buscarla“, al bloc de la tarragonina Jessica Linares.  

5 Comments

  1. Francesc, com diuen les padrines "lo mismo te plancho un huevo que te frío una camisa"! El que toca és ser "chica para todo". Gràcies per passar per aquí!!!!Jessiswecan, nooooo…. gràcies a tu!!!! ;D Petons!!!

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s