Sobre mi

PHOTO-2019-12-15-11-31-37

Sóc l’Esther del Campo i vaig néixer el 1987 a Valls (l’Alt Camp). Avui visc a Barcelona. Potser va ser l’olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d’anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d’alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món.

El cas és que, més tard o més d’hora, em va agafar la dèria de ser periodista. De fet, sóc llicenciada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili, tot i que alhora vaig estudiar el primer cicle de la llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques. A més, sóc màster d’Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra (amb una tesina publicada al 2011 sobre Twitter com a font periodística en informació política) i actualment estic cursant el curs d’expert en Continguts Social Media a la Universitat de Barcelona.

Professionalment vaig treballar i col·laborar durant 5 anys en mitjans de comunicació d’àmbit local, català i estatal (premsa, ràdio, TV). Ara fa 9 anys que em dedico a la comunicació corporativa i en fa 14 que tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.